Hizmetiçi Eğitim İhtiyacını Belirleme Anketi

Hizmetiçi Eğitim İhtiyacını Belirleme Anketi

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacını Belirleme Anketi" uygulanıyor

 

Anketler

 

Değerli katılımcı, bu anketlerden elde dilecek sonuçlar ileride düzenlenecek hizmetiçi eğitim faaliyetlerinin daha verimli ve etkili şekilde yürütülmesine ışık tutacaktır. Anket kapsamında vereceğiniz bilgiler sadece bu çalışmalarda değerlendirilecek, başka bir amaç için kullanılmayacaktır. Katkılarınız için teşekkür ederiz. (Anketler Faaliyet numaralarını da belirtilerek merkezi ve mahalli faaliyetlerde uygulanabilecektir.)

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü


 
Uygulanabilecek Anketler

1. Hizmetiçi Eğitim İhtiyacını Belirleme Anketi. (2013) Bu anket, Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında çalışan tüm personelin hizmetiçi eğitim ihtiyacını belirlemeye yönelik olarak hazırlanmıştır. YENİ

25/07/2013-16/09/2013 tarihleri arasında uygulanabilecektir. 


2. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyetlerini Değerlendirilme Anketi. Katıldığınız hizmetiçi eğitim faaliyetini tüm yönleriyle değerlendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

 

3. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Falliyetleri Kazanımların İzlenmesi Anketi. Bu anket, katıldığınız hizmetiçi eğitim faaliyetinin etkilerini izlemek değerlendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

 

 


 

Tamamlanan Anketler

 

1. 12-16 Eylül 2012 Tarihleri Arasında Yapılan Uyum Eğitimi Değerlendirme Anketi (TAMAMLANDI)

 

2. 03-07 Eylül 2012 Tarihleri Arasında Yapılan Mesleki Gelişim Faaliyetlerini Değerlendirme Anketi (TAMAMLANDI)

 

3. 2012 Yılı Hizmetiçi Eğitim İhtiyacını Belirleme Anketi. - (TAMAMLANDI)  >>> Anket Sonuçlarını görmek için >>>

 

4. Mesleki Gelişim Eğitimi İhtiyacını Belirleme Anketi.  Bu anket, 2013 Haziran ve Eylül döneminde uzaktan eğitim yöntem ve teknikleri ile verilmesi düşünülen mesleki gelişim konularını belirlemeye yönelik olarak hazırlanmıştır.  (TAMAMLANDI)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum