İstanbul MEM'de İlçe Müdürleri Değişiyor

İstanbul MEM'de İlçe Müdürleri Değişiyor

Yeni Milli Eğitim Teşkilat yasasının ardından İstanbul MEM'de yeniden yapılanma çalışmaları da başladı.

Yeni Milii Eğitim Teşkilat yasasının ardından İstanbul MEM'de yeniden yapılanma çalışmaları  da başladı.

Muammer YILDIZ'ın tekrar İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atamasının yapılmasının ardından İstanbul MEM'de çok geniş kapsamlı yeniden yapılanma hareketi debaşlamış oldu.

Ajanskamu olarak Milli Eğitim Kaynaklarından aldığımız bilgilere göre ilk etapta görevden alınıp geçtiğimizhafta tekrar geçici olarak görevlendirildiklerini duyurduğumuz 39 İlçe Milli Eğitim Müdürü Eğitim Uzmanı kadrosuna çekildiler.

Eğitim Uzmanı kadrosuna çekilen Tüm  İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin Eğitim Uzmanı olarak atanma kararnameleri bugün itibariyle İl MEM'e ulaştı.

Eğitim Uzmanı kadrosuna atana eski ilçe milli eğitim müdürlerinden bazılarının Yeniden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna atanması ( yeni kanunla görevlendirilmesi) yapılacakken birçok İlçe Milli Eğitim Müdürününyerine ise yeni İlçe Milli Eğitim Müdürleri atanacak.

Bugün itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Olarak Ataması kesinleşen Arnavuytköy İlçe Milli Eğitim Müdürü iken yöneticilik görevi elinden alınan İbrahim DEMİR Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Ajans Kamu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum