Kamuya taşıt düzenlemesi geliyor

Kamuya taşıt düzenlemesi geliyor

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda taşıtların rasyonel bir şekilde kullanımı için bir yasa tasarısı üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Yalova Valisi Esengül Civelek'i ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, buradan Yalova Belediyesi'ne geçti. Belediye Başkanı Yakup Koçal'dan kentin sorunları hakkında bilgi alan Şimşek, New York'ta yaşarken Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bir yer aldığını, emekli bir öğretmen ağabeyinin de burada yaşadığını belirterek, kendisinin de bir anlamda Yalovalı olduğunu söyledi.

Mehmet Şimşek, bir gazetecinin kamu lojmanlarının satışına ilişkin sorusu üzerine, mümkün olduğunca kamuyu rasyonelleştirme çabası içerisinde olduklarını söyledi, ''Özellikle güvenlik gibi alanlarda böyle bir tasarruf söz konusu olmayacaktır. Yine teröre maruz bölgelerde lojman konusunda herhangi bir yeni bir yaklaşım içerisinde olmayacağız'' dedi.

Şimşek, kamu taşıtları konusunda da bir çalışmalarının olduğuna değinerek, ''Aslında kamuda yine taşıtların rasyonel bir şekilde kullanımı, kontrolü, takibi noktasında önemli bir yasa tasarısını biz inşallah bu önümüzdeki dönemde, o da sonuçlanır. Böylece kamunun milletten aldığı kaynakları doğru bir şekilde kullanmasına yön verecek, bir takım uygulama ve düzenlemeleri biz sürekli bir şekilde çalışıyoruz. Bu bahsettiğimiz konuda bunun bir parçası'' diye konuştu.

memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.