MEB Bürokratları İçin Kritik Hafta

MEB Bürokratları İçin Kritik Hafta

MEB Bürokratları İçin Kritik Hafta

Yeni MEB yasasının üzerinden haftalar geçmesine rağmen, Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey kadrolarda hala önemli atama ve görevlendirmeler tamamlanamadı. 

Kamuoyunun dikkati 30 Mart yerel seçimlerine çevrilmişken, seçimlerin üzerinden 15 gün geçmesine rağmen atamalar bir türlü yapılamıyor. 

Herkes Potansiyel Aday

Yeni MEB kanunu ile, üst düzey atama ve görevlendirmelerde önemli bir kriter getirilmediğinden, hemen her MEB personeli potansiyel aday olarak karşımıza çıkmakta. Bu bakımdan özellikle siyasi bağlantıları olan adayların "Kapıları Aşındırdığı" yolunda bilgiler gelmekte. 

Her Gün Yeni Bir Liste!

Özellikle son bir kaç haftadır, bakanlıktan değişik kaynaklardan üst düzey atamalar ile ilgili her gün bir liste ortaya çıkmakta. Bu durum özellikle adaylar arasında sıkıntı oluşturmakta. Bazı listelerin, bazı isimlerin önünü kesmek için bilinçli bir şekilde ortaya atıldığı şeklinde bilgiler de gelmekte. 

Artık Bir Karar Verilsin!

Eğitim çevreleri, artık MEB yetkililerinin bir karar vermesi gerektiğini dile getiriyorlar.

MEB Bürokratları İçin Bu Hafta Kritik!

Yine MEB ve sendika çevrelerinden edindiğimiz bilgilere göre, 1 hafta içerisinde MEB Merkez teşkilatı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlülerinde boş kadrolara atama ve görevlendirmelerin büyük ölçüde tamamlanacağı yönünde. 

Teoman Yalçın

TurkiyeEgitim.Com Özel haber

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları TurkiyeEgitim.Com'a aittir. www.turkiyeegitim.com şeklinde aktif link verilerek alıntı yapılabilir. Bu haber veya yazılar sadece TurkiyeEgitim.Com tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum