MEB EKYS 2022'de Yüksek Başarı Garantisi Veren Kitap Seti

MEB EKYS 2022'de Yüksek Başarı Garantisi Veren Kitap Seti

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB EKYS 2022) için kitap önerisi isteyen adaylar için yeni fırsat! Müdür ve Müdür Yardımcılığı sınavına hangi kitapla hazırlanmalıyım? MEB EKSY 2022’de yüksek başarı için nasıl çalışmalıyım

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Kalem Kitap tarafından hazırlanan "Soru-Cevap Yöntemiyle Yüksek Başarı -  MEB EKYS 2022 Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı Hazırlık Kitabı" uzman akademisyenlerden oluşan bir komisyon tarafından kaleme alındı.

 

Soru-Cevap Yöntemiyle hazırlanan kitap, ÖSYM tarafından 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan MEB EKYS 2022 konularını; hiçbir detay kaçırılmadan, gereksiz bilgilerden arındırılmış olarak hazırlandı.

KİTABA GÖZAT

 

Sorulmadık Soru BIRAKMADIK!

 

Soru-Cevap Yöntemiyle Yüksek Başarı için hazırlanan kitapla ilgili bilgi veren Kalem Kitap yetkilisi Murat Işık şöyle konuştu:

 

“MEB EKYS, 3 yıldır ÖSYM tarafından yapılıyor. 2021 yılında yapılan yeni düzenleme ile Matematik ve Türkçe konuları içerikten çıkarılmış, bu bölümlerdeki soru ağırlığı diğer alanlara pay edilmişti.

 

Kalem Kitap olarak; konu başlıklarına uygun, sadeleştirilmiş ve uzmanlar tarafından püf noktaları ve pratik çözümler getirilerek hazırlanmış, herkesin okuyabileceği bir yayın ihtiyacını gördük. Akademisyen kadromuz tarafından bu ihtiyaca bir cevap niteliğinde kitabımızı hazırladık.

 

Sınav konu içeriği incelendiğinde; çok sayıda kavram-terim-kuram vb. yüzlerce bilginin zihinde tutulması gerekiyor.

 

Biz de adaylara Soru-Cevap Yöntemiyle sınav içeriğini kapsayan tüm konuları gözden geçirerek, akılda kalabilecek ve en yüksek başarının sağlanacağı bir sistem sunuyoruz. Bu sistemle sınav konularından sorulmadık soru bırakmadık!”

 

MEB EKYS'de %100 Başarı Garantisi!

 

Murat Işık; "MEB EKYS sınav soruları incelendiğinde, eski kitapların sadece kapaklarının değiştirilerek piyasaya sunulduğu görüldü. Biz ise 2022 yılında hazırladığımız bu kitapla; gereksiz ve fazla bilgiler yerine, sadece sınava endeksli, pratik bilgiler ve püf noktalar sunduk. 

 

Ekteki doküman incelendiğinde görüleceği gibi; her bölümde öncelikle çıkmış soruların konu başlıklarına yer verdik. Sonrasında bu konuları kapsayan yüzlerce soru-cevap ile bölümün tamamen kavranmasını sağlıyoruz. Yeni güncellemeleri ile birlikte kitabımızla bu yıl başarının yakalanacağını düşünüyoruz." dedi.

 

KİTABA GÖZAT

 

Nasıl Satın Alırım?

 

14 Ocak 2022 tarihinden sonra birçok internet sitesinde satışa sunulacak olan kitabı, daha uygun bir fiyatla alabilmek için PALME YAYINCILIK'la anlaşmalı olarak temin edebilirisiniz.

 

SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Kitabınız 24 saat içerisinde Kargoya verilecek, 1-2 gün içerisinde elinize ulaşacaktır.

 

Kalem Kitap Yayıncılık - Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci Kampüsü Cebeci-Çankaya-ANKARA

 

ISBN: 978-605-71223-1-5

Baskı Yeri: Ankara

Sayfa Sayısı: 186

Ebat: 16x24

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum