MEB'de Atama Fırtınası Başladı

MEB'de Atama Fırtınası Başladı

MEB'de gündem yoğun, İstanbul başta olmak üzere Ankara,İzmir ve anadolunun bir çok ilçelerine ilçe MEM müdürleri ataması tamam, Bakan AVCI'nın imzasını bekliyor.

MEB'de gündem yoğun, İstanbul başta olmak üzere Ankara,İzmir ve anadolunun bir çok ilçelerine ilçe MEM müdürleri ataması tamam, Bakan AVCI'nın imzasını bekliyor.

 
-Geçtiğimiz günlerde, istanbul  ve Ankara'ya bir takım atamalar planlanmış basına sızması nedeniyle askıya alınan bu atamalarda bazı değişiklikler yapılarak yeniden atamalar yapıldı. basına sızan atamalara istanbul parti teşkilatları tepki göstermişlerdi.
 
--Bu hafta yeni daire başkanları görevlerine başladı.MEB Havuzda çalışanların tamamını önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren yeni görev yerlerine taşınma işlemlerine başlayacaktır. MEB havuzda kimseyi bırakmayı düşünmüyor,biran önce atıl durumdaki kişilerin MEB'e katkılarını bekliyor.
 
Yeni Maarif müfettişleri il başkanları çalışması başladı
 
--MEB'de yönetmelik çalışmaları devam ediyor. Maarif Müfettişleri Yönetmelik çalışması nihayet bitmiş durumda ve bu gün yarın yayınlanması beklenmektedir. yönetmelik taslağındaki bazı maddeler değiştirilerek hakkaniyet içinde bazı sorunların çözüme kavuşturulmasından Bakanlık Denetçileri memnuniyet duymaktalar.
 
-Maarif il başkanı olmak isteyen aday Maarif müfettişler kulis çalışmalarına devam ediyor. Ankara Maarif müfettişleri başkanlığı için onlarca aday var ve bu adaylar sendikaları ve siyasi partileri şuan aşındırmakla meşguller. ayrıca Bakanlık Denetçilerinden 7 denetçinin de Ankara Maarif müfettişleri başkanlığı için kulis çalışmaları yürüttüğü duyumu da almış bulunuyoruz. Bakanlık çevresinde takdir edilen ve sevilen bu denetçinin büyük ihtimalle Ankara Maarif müfettişleri başkanlığına atamasının yapılacağı kulislerde acıkça konuşulmaktadır.
 
MEB'de bu hafta ve önümüzdeki hafta gündem çok ama çoook yoğun bekleyin görün


Kaynak: aligüneşgördü@kamu.tv.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum