Mersin'deki Devlet okulunun başarısı

Mersin'deki Devlet okulunun başarısı

Doğu ve Güneydoğu illerimizden göç ederek Mersin’in Akdeniz ilçesine yerleşen vatandaşların çocuklarının çoğunlukta olduğu Mersin Ulubatlı Hasan Ortaokulu öğrencilerin, Türkiye çapında dereceye girdi

MERSİN BİRİNCİSİ AKDENİZ'DEN

Her yıl okul öncesi ve ilköğretim seviyesindeki öğrencileri resim yapmaya teşvik etmek ve bu becerilerini geliştirmek amacıyla Monami Pastel Boyaları Türkiye Temsilciliği tarafından yarışma düzenlenmektedir.

Bu yıl, 19.si düzenlenen "Çocuk ve Çevre" konulu geleneksel Pastel Boya Resim yarışmasında Mersin Ulubatlı Hasan Ortaokulu öğrencilerinin yapmış oldukları resimler Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerden oluşan jüri tarafından değerlendirilen Türkiye geneli tüm resimler arasında ödüle layık görüldü.

Yarışma sonucunda Ulubatlı Hasan Ortaokulu, 115 başarı belgesi, 5 madalya ve 1 bisiklet kazandı.

Doğu ve Güneydoğu illerimizden göç ederek Mersin'in Akdeniz ilçesine yerleşen vatandaşların çocuklarının çoğunlukta olduğu okul Mersin'de birinci sıraya yerleşerek, tüm özel okulları da geride bırakmış oldu. Böylece devlet okullarının başarısı bir kez daha tescillendi. Görsel Sanatlar öğretmeni Gonca Gezer öğrencilerini tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Memurlar.Net - Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.