Öğrenci evlerinin çıkış noktası apartlarda yapılan fuhuş

Öğrenci evlerinin çıkış noktası apartlarda yapılan fuhuş

Erdoğan'ın sözleriyle başlayan öğrenci evleri tartışmasının çıkış noktası: Apartlara yapılan fuhuş baskınları..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kızlı-erkekli kalınan öğrenci evlerini denetleyeceğiz" çıkışı Türkiye'nin gündemini oluşturmaya devam ediyor. Erdoğan'ın sözlerine bazı kesimlerden destek gelirken tepkiler de hız kesmeden devam ediyor.

APARTLARA FUHUŞ BASKINI

Erdoğan'ın kızlı erkekli kalınan evlere yönelik sözlerinin çıkış noktasının, bizzat emniyet birimlerinin hazırladığı "apartlarda fuhuş baskınlarına yönelik" raporlar olduğu ortaya çıktı.

ESKİŞEHİR'DE 34 İSTANBUL'DA 35 APART KAPATILDI

15 gün önce Eskişehir, İstanbul ve Denizli olmak üzere apart olarak kullanılan birçok eve baskın yapılmış, birçok kişi gözaltına alınmış ve bu evler kapatılmıştı. Eskişehir'de emniyetin yaptığı operasyonda 34 apart daire, fuhuş yaptırıldığı belirlenince kapatıldı. Eskişehir'in ardından İstanbul'da özellikle Beyoğlu'nda apartlara yönelik operasyonda ise 35 apartın kapısına kilit vuruldu.

DENİZLİ'DE İKİ BİN 500 KONTROLSÜZ APART

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün geçtiğimiz haftalarda Erdoğan'a sunduğu rapora göre Denizli'de iki bin 500 civarında kontrolsüz apart bulunuyor. Genellikle fuhuş amaçlı kullanılan bu apartları öğrencilerin yanı sıra sivil kişilerin de kullandığı tespit edildi.

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.