Öğretmenler ölüyor, MEB uyuyor!

Öğretmenler ölüyor, MEB uyuyor!

Atama bekleyen öğretmenler MEB'e tepkilerini sosyal medyada duyurmaya devam ediyor.

Öğretmen adayları Tweeter’da açılan hatctag ile ’Öğretmenler ölüyor MEB uyuyor’ diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde, kendisinden 6 gündür haber alınamayan, 8 yıldır atama bekleyen beden eğitimi öğretmeni Alim Koç’un bileklerini ve şah damarını keserek intihar etmesi Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) olan tepkileri arttırdı.

Açılan hatctag’e Şubat’ta bekledikleri atama da bütçeye takılan öğretmenlerin yanısıra, görevi başındaki öğretmenler, gazeteciler ve duyarlı vatandaşlardan da destek tweet’leri geliyor.

Atılan tweetlerden bazıları şöyle:

“Siz uyurken genç bir öğretmenin evinde ağıtlar yükseliyor! 39 etti! Katili sizsiniz MEB!”, ”Daha ne kadar can verilecek bu uğurda gençler ölüme terk ediliyor, ölüm değil öğrencilerimizi verin.Yeter artık ya bu vurdum duymazlık kaç öğretmen ölmeli daha bizi görmeniz için”, “okulda ÖĞRETMEN yok – öğretmen nerede – ÖĞRETMENLER mezarda – tarla mezunu okulda”, Okulunda ÖĞRETMEN olmayan ülkenin öğretmenleri atamadığından canına kıyıyor!”, Kaç kişinin daha ölmesi gerek MEB”

MEB artık haykırışa dönen bu seslere duyarsız kalmamalı ve öğretmen atamaları bir an önce adaletli bir şekilde gerçekleşmeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.