Mustafa Safran: Öğretmenlik Meslek Kanunu en kısa sürede çıkacak

Mustafa Safran: Öğretmenlik Meslek Kanunu en kısa sürede çıkacak

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran: İnanın birkaç yıl içerisinde belki biz oluruz, olmayız ama şuna inanıyoruz Türkiye'de eğitim belli bir noktaya gelecek. İnşallah en kısa sürede Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkacak

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Uygulamalı Bilim Eğitimi Kursu'nun yedincisi, TÜBA-Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle Mersin Üniversitesi (MEÜ) ev sahipliğinde başladı.

Burada konuşan Bakan Yardımcısı Mustafa Safran "Biz siyasetten gelen insanlar değiliz. Cumhurbaşkanı bizi özgeçmişlerimizden getirdi. Zaman zaman bir eleştiri vardı, 'işte eğitim hiç bakanlığa gelmiyor' diye. Cumhurbaşkanı da 'işte size eğitimciler' dedi. Dolayısıyla burada ciddi anlamda bir sorumluluk hisseden bir ekip oluştu." diye konuştu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, kendilerinin öğretmen kökenli olduğunu belirterek, "Öğretmen neyse, ülkedeki eğitim odur. Türk eğitim sistemi bakanlıktan verilen emirlerle, bakanlıktan yönetilerek kurtulmaz. İnanın birkaç yıl içerisinde belki biz oluruz, olmayız ama şuna inanıyoruz Türkiye'de eğitim belli bir noktaya gelecek. İnşallah en kısa sürede Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum