Okula gittiğinde sınav görevi olmadığını gördü

Okula gittiğinde sınav görevi olmadığını gördü

Afyonda bir Öğretmen sınav görevi var diye 80 km yol yapıp 4 saatlik zamanını harcayıp karşılığında maddi kazanç elde edemediği gibi bir de ÖSYM çağrı merkezinden aldığı cevapla yıkıldı.

 

Öğretmen 01.03.2013 tarihinde YGS görev kağıdını gis.osym.gov.tr üzerinden aldı ve 24.03.2013 Pazar sabahı Afyon’a 37 km mesafedeki evinden saat 07:00 minibüsüne binecek şekilde çıktı ve saat 08:15'te görev yeri olarak gözüken Zübeyde Hanım Kız Meslek Lise'si ek binasındaydı.

 

Fakat sınav görevinin olmadığını öğrendi. Okulun ÖSYM sorumlusu olduğunu söyleyen bir Doçent Afyon merkez ÖSYM bürosunu 2 kez aradı ve haliyle bir sonuç elde edemedi.

 

Konu sonradan anlaşıldı. Öğretmene başvurusuna istinaden sınav görev kâğıdı düzenlenmiş fakat görev sonradan iptal edilmesine karşılık bu öğretmene bildirilmemişti.

 

ÖSYM 28.02.2013'te sınav başvurusunu kapatacağını duyurduğu başvuruları bir gün daha uzatmış ve Öğretmenin 01.03.2013'te yazdırdığı görev de dâhil olmak üzere 01-04 Mart tarihleri arasındaki tüm başvuruları iptal etmişti.

 

www.memurlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.