Sınav Görevi Tercih Sistemi Değişiyor

Sınav Görevi Tercih Sistemi Değişiyor

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLİŞİM SİSTEMLERİ - SINAV İŞLEMLERİ MODÜLÜ SINAV GÖREVİ TERCİHLERİ

OKUL/KURUM YÖNETİCİSİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER

9 Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul/kurumlarınız; Müdürlüğümüz Bilişim Sistemleri (http://ankara.meb.gov.tr/net) Norm-Şifre Modülüne şifreleri ile giriş yaparak kurumlarındaki tüm idareci ve öğretmenlere “Personel Şifresi Belirle” ekranından Bilişim Sistemleri şifresi vereceklerdir. Listede öğretmenini göremeyen idareci bu durumu ilçe milli eğitim müdürlüğüne bildirecektir.

 
ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN YAPILACAK SINAV GÖREVİ TALEP İŞLEMLERİ

Bilişim şifresini okul idaresinden teslim alan öğretmenlerimiz; Bilişim Sistemleri (http://ankara.meb.gov.tr/net) sayfamızdan giriş yapacaklardır.

Bu sayfada, Sınav İşlemleri Modülü altında bulunan “Sınav Görevi Tercihlerim” ekranından; öncelikle Görev Talep Edilen Sınavlar seçilecek, daha sonra Görev Tipi Tercihi seçilecektir.

Birden fazla sınav ve görev tipi seçilebilir. Sistem 23 Mayıs 2014 Mesai bitimine kadar açık kalacaktır. Bu saate kadar istediğiniz ekleme çıkarma yapabilirsiniz. Sistem kapandıktan sonra sınav ve görev tipi eklemesi ve çıkartılması kesinlikle yapılmayacaktır.

 
Bu başvuru işlemleri; 9 MERKEZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ KAPSAMAKTADIR. (Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Pursaklar, Yenimahalle)

kamu.tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.