TRT Yönetim Kurulu Üyeliği için başvuru alınacak

TRT Yönetim Kurulu Üyeliği için başvuru alınacak

İşletme, İktisat veya Maliye alanlarında boş bulunan TRT Yönetim Kurulu Üyeliğine Bakanlar Kurulu tarafından atama yapılabilmesi için iki adayın belirlenecek

Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan:

RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULUNDAN BİLDİRİLMİŞTİR

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun 18/02/2015 tarihli ve 2015/08 sayılı toplantısında; 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun ile 2954 sayılı Türkiye Radyo ve Televizyon Kanunu’nun amir hükümlerine göre, İşletme, İktisat veya Maliye alanlarında boş bulunan TRT Yönetim Kurulu Üyeliğine Bakanlar Kurulu tarafından atama yapılabilmesi için iki adayın belirlenmesine karar verilmiştir. Buna göre aday başvuruları, bu duyurunun Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren başlayacak ve başvurular on gün içinde (10.gün saat 18:00’e kadar) yapılacaktır.

2954 sayılı Türkiye Radyo ve Televizyon Kanununun 11 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan adaylar, aşağıda yer alan belgelerle birlikte Radyo ve Televizyon Üst Kurulu İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mah. 1597 Cad. No: 13   06800 Bilkent/Ankara adresine süresi içinde posta ile veya şahsen başvuruda bulunabileceklerdir. Eksik veya usulüne uygun olarak hazırlanmayan belgeyle yapılan müracaatlar ile postada meydana gelen gecikmelerde başvurular dikkate alınmayacaktır. Başvuru tarihi olarak, müracaat dilekçesi ve eklerinin Üst Kurul evrakına giriş tarihi esas alınacaktır.

İstenilen Belgeler

1 - Başvuru dilekçesi (adres ve irtibat telefonu da yer alacak şekilde)

2 - Özgeçmiş (Temayüz ettiği branş belirterek)

3 - Nüfus cüzdanı fotokopisi (T.C kimlik numaralı)

4 - Diploma aslı veya Kurumca onaylı sureti. (Postayla yapılacak başvurularda noter tasdiki aranacaktır.)

5 - Sabıka kaydının bulunmadığına dair yazılı beyanı.

6 - Herhangi bir siyasi partiye üye olmadıklarına dair yazılı beyanı.

Kamuoyunun ve ilgililerin dikkatine sunulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.