Tübitak, bölge sergisine davet edilen okullar ve projeler

Tübitak, bölge sergisine davet edilen okullar ve projeler

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih dallarında ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih dallarında ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenmektedir.

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve beşeri bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, araştırma ve geliştirme odaklı bilgi ve becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen 45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme sonuçları belli oldu.

Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Sosyoloji, Psikoloji ve Tarih olmak üzere 9 dalda düzenlenen yarışmaya bu yıl 17.486 öğrencinin hazırladığı toplam 10.418 proje başvurusu yapıldı. Geçen yıla oranla yaklaşık % 41 artış gözlendi.

17-20 Mart 2014 tarihleri arasında 12 Bölge Merkezi ilde düzenlenecek olan Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarına projeleri ile katılacak öğrencilerin listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

* Eskişehir Bölgesi sonuçları 24 Şubat tarihinde açıklanacaktır.

Listede isimleri bulunan öğrencilerden;

ebideb.tubitak.gov.tr aadresinden kullanıcı girişi yapıldıktan sonra gelecek olan Ana Sayfa ekranındaki ÖNCEKİ BAŞVURULARIM listesinde bulunan 2204-Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması (2014-1) satırına ait Bilgi/Belge Girişi kolonundaki butonu kullanarak giriş yaparak istenilen bilgileri doldurduktan sonra çıktısı alınacak formu (sistem 24 Şubat 2014'te açılacaktır.)

Taahhütname, Bilimsel Etik ve Proje Katkı Beyanı Formu ve her öğrenciye ait bir adet vesikalık fotoğrafı (fotoğrafın arkasına öğrencinin adı ve dalı yazılacaktır),

Proje özet, rapor ve planının (Microsoft Word dosyası haliyle) eklendiği CD'yi,

en geç 28 Şubat 2014 tarihi saat 17.00'a kadar Bölge Koordinatörlüğü adresine göndermeleri beklenmektedir. Bu tarihe kadar istenilen belgeleri göndermeyenlerin sergiye katılmayacakları varsayılacaktır.

Sonuçlara ilişkin bilgiler başvuru yapan öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilecektir.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Samsun bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Mersin bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Ankara bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Erzurum bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Isparta bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması İstanbul-Asya bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması İstanbul-Avrupa bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması İzmir bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Kayseri bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Malatya bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

2014 yılı ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması Van bölge sergisine davet edilen projeler için tıklayınız.

Memurlar.Net - Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.