2023 MEB Yönetici Atama takvimi belli oluyor

2023 MEB Yönetici Atama takvimi belli oluyor

2023 MEB Yönetici Atama takvimi ne zaman başlıyor? Okullarda 4 veya 8 yıllık görev süresini tamamlayan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarının 2023 yılı yeniden yönetici atama takvimi ne zaman açıklanacak? detayları haberimizde...

MEB 2022 yılında Yeniden Yönetici Görevlendirme Takvimine göre süreç 23 Mart 2022 tarihinde başlamıştı. Yaşanan deprem dolayısıyla yeniden yönetici atama takviminin şu ana kadar açıklanmaması "yönetici atama takviminin ertelenebileceği" iddialarını da beraberinde getirdi.

Bakanlık yetkililerinden aldığımız duyumlara göre; 2023 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takvimlerinin kısa bir süre içerisinde duyurusunun yapılacağı ifade ediliyor.

Sendika çevrelerinden aldığımız duyumlar ise, çok az da olsa yönetici atamalarının bu yıl için deprem felaketi nedeniyle ertelenebileceği yönünde.

MEB tarafından 4 veya 8 yıllık görev süresini tamamlayan müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına dair atama takvimi sürecine dair gelişmeleri sitemizden takip edebilirisiniz.

2023 Yılı ilk defa yönetici atamaları kapsamında ise 21 Mayıs 2023 tarihinde MEB EKYS Sınavı yapılacak. 

Turkiyeegitim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum