3Bilgi Programcılık Kursunda En Çok Tercih Edilen Oldu

3Bilgi Programcılık Kursunda En Çok Tercih Edilen Oldu

Merkezi Ankara'da bulunan 3Bilgi Eğitim Kurumları Kamu'da atamalarda ve görevde yükselmede istenilen programcılık kursu ve sertifikasında en çok tercih edilen kurs oldu.

Mesleki Eğitimlerle adından sıkça söz ettiren Necatibey Caddesi No:15 Kat:2-3 Kızılay Ankara adresinde hizmet veren 3Bilgi Bilgisayar ve Mesleki Eğitim Kursları Programcılık Kursu'nda da en çok tercih edilen kurs oldu. Bağlı bulundukları Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü verilerine göre Mayıs ayında yapılan Bilgisayar Programcılık sınavında en çok öğrenci yetiştiren kurs 3Bilgi Bilgisayar ve Mesleki Eğitim Kursları oldu.

 

Konuyla ilgili konuşan 3Bilgi Eğitim Kurumları Kurucusu Lütfü Çeliktaş, Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Kişisel Gelişim Eğitimleri alanında edindiğimiz tecrübelerimiz ile öğrencilerimizin başarı merdivenlerini tırmanmasında yardımcı oluyoruz dedi. Çeliktaş; Eğitimlerimizi hem bireysel hem de kurumsal olarak veriyoruz, eğitimlerdeki temel prensibimiz kusursuzluk olduğu için  başarıyı yakalıyoruz. Sloganımızda da söylediğimiz gibi Bahane değil çözüm üretiyoruz. Son yaptığımız Bilgisayar Eğitimi sınavında başarılı olan arkadaşlarımı kutluyorum. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Bilgisayar Programcılık, Bilgisayar İşletmenlik ve diğer bilişim eğitimleri'nin sertifikarını kursumuz aracılığı ile alabilirsiniz dedi. 

 

3Bilgi Eğitim Kurumları hakkında daha detaylı bilgi almak için: www.3bilgi.com adresini ziyaret edebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.