Adil Öksüz'ü birileri infaz etmiş olabilir

Adil Öksüz'ü birileri infaz etmiş olabilir

Adil Öksüz'ü herkes ezberledi. Hareket halinde olsa, bu bulunabilir. Birileri saklıyor olabilir, yurtdışına kaçırılmış olabilir ya da birileri infaz etmiş olabilir ya da başka bir ihtimal olabilir. Ama şu anda devletin elinde Adil Öksüz'ün 'Şu anki durumu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz ile ilgili, "Birileri saklıyor olabilir, yurtdışına kaçırılmış olabilir ya da birileri infaz etmiş olabilir" değerlendirmesinde bulundu. aHaber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularını cevaplandıran Bozdağ şunları söyledi:

TÜRKİYE, ONU BULACAK

Adil Öksüz'ü herkes ezberledi. Hareket halinde olsa, bu bulunabilir. Birileri saklıyor olabilir, yurtdışına kaçırılmış olabilir ya da birileri infaz etmiş olabilir ya da başka bir ihtimal olabilir. Ama şu anda devletin elinde Adil Öksüz'ün 'Şu anki durumu nedir?' sorusuna verilebilecek kesin bir cevap yok. Adil Öksüz hayattaysa eninde sonunda Türkiye devleti onu bulacak.

EVDEKİ BULGURDAN OLDU

(Kuzey Irak'taki gayrimeşru referanduma ilişkin): Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak tabirinin tam hayata geçtiği bir örneği yaşıyor. Orada bölgeyi ateşe atan, istikrarsızlığa atan, pek çok kaosa yol açacak sonuçlar doğuran adımları atan onlar oldu. Bu gelişmeler yarın hangi seyri takip edecek, hep beraber göreceğiz. Biz Türkiye olarak şunu söylüyoruz. Kerkük, Irak'ın toprak bütünlüğü içerisinde, anayasal düzeni ve siyasal birliği içerisinde değerlendirilmelidir.

Sabah

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.