Akşener: Bize FETÖ'cü dendiği için kararsızlar İYİ Partili

Akşener: Bize FETÖ'cü dendiği için kararsızlar İYİ Partili

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, SÖZCÜ'ye konuştu. Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilemeyeceğini söyledi. Akşener ayrıca "Bana habire FETÖ denildiği için bizim seçmenimiz kendini söyleyemiyor.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçime 48 saat kala SÖZCÜ'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. 24 Haziran seçimlerinde en az 100 milletvekili çıkaracaklarını söyleyen Akşener, "Millet ittifakı da TBMM'de çoğunluğu alacak" dedi. Cumhur İttifakı ve Erdoğan'ı sert eleştiren Meral Akşener şu mesajları verdi:

İKİ ATLA GİDEMİYORSUNUZ: 2. tura kalacağımı öngörüyorum. Sayın İnce'nin kalması halinde de en başından beri çalışacağımı söyledim. Ama bir anda iki atla gidemiyorsunuz. Kazanacağımıza inanıyorum. Millet İttifakı olarak. Ondan sonraki fasıl daha kolay. Bana habire FETÖ denildiği için bizim seçmenimiz kendini söyleyemiyor. Buradan bir suçlanma noktasına gitmesin diye. Sessiz kitle İYİ Partili. 2. tura kalma gerekçem işte bu sessizlik. CHP'li seçmeni gurur duyarak bağıra bağıra söylüyor. Muharrem Bey'den dolayı da çok mutlular. AK Partili, Saadetli söylüyor. Balgat ile MHP tabanı ayrı yalnız.

Orayı geçtik. Biz tartılmamış bir siyasi partiyiz. Bir belirsizlik görüntüsü veriliyor dışarıdan o da pompalanıyor. Onun için de insanlar açık desteğini gösteremiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.