Ali Yalçın: Terör Sevicilere Karşı Gerekeni Yapmaya Devam Edeceğiz

Ali Yalçın: Terör Sevicilere Karşı Gerekeni Yapmaya Devam Edeceğiz

Ali Yalçın Duyurdu: Hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın açıklamalarına karşılık, kışkırtıcı tutum ve davranışlar sergileyen Can Ataklı’nın yargılanacak!

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada; "Hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın açıklamalarına karşılık, kışkırtıcı tutum ve davranışlar sergileyen Can Ataklı’nın yargılanacak!" dedi.

İşte o açıklama:

Müşteki Olduğumuz Davada Can Ataklı Yargılanacak!

Sözde Gazeteci, taze sanık Can Ataklı’nın şehit ailelerini adeta azarlarcasına alçaltan söylemlerine, terörü ve terör sevicileri demokrasinin sözcüsü gibi gösteren ifadelerine, fitne tohumları ekme teşebbüsüne, nefret dolu şuursuz davranışlarına karşı yapmış olduğumuz suç duyurusu akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlendi. Bu şahıs, İstanbul 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nin 2024/41 E. sayılı dava dosyasında yargılanacak.

Hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın açıklamalarına karşılık; “Kavala'ya ve Öcalan'a özgürlük isteyenlere hakkımızı helal etmiyoruz' diyor. Kimsin lan kimsin? Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var" şeklindeki kışkırtıcı tutum ve davranışlar sergileyen Can Ataklı’nın gerekli cezayı alacağına inanıyoruz.

Kim olursa olsun; Ülkemizin birlik ve beraberliğini, bağımsızlığını tehdit eden, güvenliğine kasteden, terörü ve terör eylemlerini destekleyen, terör seviciler ve propagandacıları hakkında hukuk yoluyla gerekeni yapmaya devam edeceğiz.

201.jpg

202.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.