Ankara'daki kaza ile ilgili şok iddia!

Ankara'daki kaza ile ilgili şok iddia!

Ankara'daki kazada yaralanan Aytaç Çağlar Fakı'nın yaptığı açıklamaya göre 'ti. Otobüs şoförü büyük ihtimalle yolu bilmiyordu. Başka bir ilin otobüs şoförüydü.' dedi.

Ankara'da Kalecik ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 11'i ağır 32 kişi de yaralandı. Kazada yaralanan Aytaç Çağlar Fakı, Buket Fakı, Yakup Özer, Nazmiye  Buyuran ve Fatma Ebru Bordanacı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesinde, Semcan Özsoy ile Nuran Urgancı da Yüksek İhtisas Hastanesinde  tedavi altına  alındı. 

 Yaralılardan Aytaç Çağlar Fakı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kastamonu'dan Ankara'ya gitmek için yola çıktıklarını söyledi.  Kaza anı hakkında bilgiler veren Fakı, şunları anlattı: 

"(Otobüs şoförü) Büyük ihtimal uykusuzluk vardı. Saat 03.30'da mola verdik. Sonra uyumuşum. Kaza yaptığımız yer dümdüz bir yol. Yani kaza yapılacak bir yer değildi. Herkesin tahmini otobüs şoförünün uyuduğuydu. Uyumasaydı belki bu 8 kişi ölmeyecekti. Ben bu hastanede olmayacaktım. Eşim sınava girecekti. Otobüs şoförü büyük ihtimalle yolu bilmiyordu. Başka bir ilin otobüs şoförüydü. Çünkü birkaç kere yolu kaçırıp tekrar geri gelerek döndüğümüz oldu. Firmalardan isteğimiz, yolları bilen şoförleri otobüslere versinler ki bu acıları yaşamayalım. Her otobüste bir yedek şoför olsun. Ben burada eşimi bekliyorum. Belki eşim buradan Ankara'ya sevk edilecek. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Ölenlerin ailelerine sabır diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.