Bakan Özer'den 2.dönem ara tatiline ilişkin son dakika açıklama

Bakan Özer'den 2.dönem ara tatiline ilişkin son dakika açıklama

İkinci ara tatil (nisan ara tatili) ne zaman, ertelenecek mi? Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ara tatilin yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından okullara iki hafta ara verildi ve bu durum gündeme 2. dönem ara tatilinin iptal edileceği konusunu getirdi. Konuya ilişkin en net açıklama Bakan Özer'den geldi.

Hürriyet Yazarı Nuran Çakmakçı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yaptığı görüşmede  17-24 Nisan tarihleri arasındaki ikinci ara tatilin olup olmayacağı konusunu gündeme getirdi.

Bakan Özer, yaptığı açıklamada 17-24 tarihleri arasında ara tatilin yapılacağını, şu anda bunun kaldırılmasının gündemde olmadığını, öğretmenlerin de ara tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Afet bölgesindeki nakil işlemlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Bakan Özer, işlemlerin durma noktasına geldiğini söyledi. Afet bölgesinden giden birçok vatandaşın memleketlerine geri döndüğünü belirten Bakan Özer, bu kapsamda 9 bin 347 öğrencinin naklini gerçekleştirdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.