Bombacı pilotun babası da 'oğlum mağdur' dedi

Bombacı pilotun babası da 'oğlum mağdur' dedi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, FETÖ üyelerinin mağdur edebiyatıyla masum anne ve babaları kandırdığını söyledi. Çam, "Meclis'i bombalayan pilotun babası oğlum mağdur diye geldi" dedi.

Kiymet Sezer

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, parti teşkilatlarına yapılan mağduriyet başvuruları incelendiğinde, FETÖ üyelerinin mağdur edebiyatıyla masum yaşlı annelerini, babalarını, kardeşlerini bile kandırdıklarını, kendilerine bir kapı açmaya çalıştıklarını fark ettiklerini anlattı.

FETÖ'CÜLER AİLELERİ KANDIRIYOR

15 Temmuz gecesi TBMM'yi bombalayan F-16 pilotlarının birinin babasının da Keçiören İlçe Başkanı'na gidip "Benim oğlum iyi bir insandır" dediğini anlatan Çam, "Herhangi bir haksızlığa uğrama diye bir şey söz konusu değil. Eğer bir haksızlığa uğrayan varsa, 79 milyonun haksızlığa uğramasıdır. 15 Temmuz'da sokağa çıkan, darbeye dur diyen halkımız haksızlığa uğramıştır. Bu insanlar geldikleri mevkilere, geldikleri yerlere haklarıyla gelmediler. Buralara gelirken de halkımıza, bizlere haksızlık ettiler. Şimdi mağdur edebiyatlarıyla hiçbir yere varamayacaklar" dedi.

MECLİS'İ BOMBALAYAN PİLOT DA MAĞDURMUŞ!

Selva Çam, teşkilatlara ilginç mağduriyet başvuruları olduğunu anlatırken, şu örneği verdi: "Keçiören İlçe Başkanımız Zafer Çoktan'ın bana anlattığı bir başvuru var. Meclis'i bombalayan pilotun babası gidiyor onlara. 15 Temmuz'dan 2-3 gün sonra. Diyor ki, 'Benim oğlum iyi bir insandır. O gün koordinatları vermişler. Ama nereyi bombaladığını bilmiyormuş. Dağı taşı bombaladığını sanıyor. Ankara'ya geleli daha birkaç gün oldu. Evde avizeleri takılı değil daha'. F-16 kullanan bir pilot nasıl bunu bilmez demişler, şaşırmışlar. Üstelik, ilçe başkanımız avukattır, oğlunun avukatlığını yapıp yapamayacağını sormuş. Bu kadar kandırmış babasını adam. Onun için mağduriyettir, şudur, budur. Biz asla bir mağduriyet lafını kabul etmiyoruz."

Yeni Şafak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum