Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2024 Öğretmen Atamaları Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2024 Öğretmen Atamaları Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'da öğretmen atamaları sorusunu yanıtladı.

Erdoğan öğretmen atamaları için zamanı gelince açıklanacak dedi.
Türkiye'nin dört bir yanından binlerce öğretmenin gözü kulağı, atama haberlerinde. Son dönemde pek çok kamu kurumuna kadro açılmasına rağmen Milli Eğitim Bakanlığı'nın henüz atama için kadro açıklamaması atama bekleyen öğretmenler arasında üzüntüyle karşılanıyor. Bu duruma dikkat çekmek amacıyla Erzurum'da bir araya gelen bir grup öğretmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şehre yaptığı ziyaret sırasında 'öğretmen atamaları' ile ilgili soru sorma fırsatı buldu.

Erzurum’da toplanan atama bekleyen öğretmenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş güzergahında özel bir karşılama düzenledi. Cumhurbaşkanı’nın otobüsünü çiçeklerle karşılayarak, atamalarla ilgili sorularını doğrudan kendisine iletme fırsatı buldular.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlerin bu samimi ve direk yaklaşımına kayıtsız kalmadı. Gelen soru üzerine, atamaların zamanı geldiğinde yapılacağı ve gerekli duyuruların ilan edileceği yönünde bilgilendirme yaptı. Bu yanıt, öğretmenler için somut bir tarih vermese de, konunun gündemde olduğunu ve takip edildiğinin göstergesi olarak karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.