Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galata Saray'a büyük müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galata Saray'a büyük müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray'ın kısa zamanda 20 bin kişilik yeni bir spor salonuna kavuşacağının müjdesini verdi.

Efsane boksör Muhammed Ali’nin cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nden dönerken uçakta gazetecilerle sohbet edip, soruları yanıtladı. Erdoğan sporla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“TEMENNiM, iYi BiR BAŞLANGIÇ”

Milli takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda ilk maçını Hırvatistan ile oynayacağının hatırlatılması üzerine, Ay yıldızlı ekipten beklentilerini açıklayan Erdoğan, "Fırsat buldukça milli takımımızı takip etmek, izlemek isteriz. İlk maçımız, sizin de dediğiniz gibi, Hırvatistan’la olacak. Aslında o maça gitmek de istiyordum. Ama maalesef şartlar el vermedi, gidemeyeceğiz. TV’den izlemek durumunda kalacağız.

Temenni ederim ki, milli takımımız iyi bir başlangıç yapar. Milli takımımızın moralinin şu anda iyi olduğunu görüyorum. Fatih Hocamızla beraber, yaş ortalaması genç dinamik bir takımımız var."

“G.SARAY 20 BiN KiŞiLiK YENi SALONUNA KAVUŞACAK”

Galatasaray Kulübü'nün Türk Telekom Arena yakınına yapmak istediği kapalı spor salonu konusuna da değinen Erdoğan, "Galatasaray’ın Abdi İpekçi’si şu anda bir imkan. Fakat dün sayın bakanla da bu konuyu görüştük. Galatasaray’ın Eurocup şampiyonluğunun ardından bizi ziyaretlerinde bir talepleri oldu. Türk Telekom Arena yakınlarında daha güzel bir kapalı spor salonu yapılmasını istiyorlar.

Kendileriyle bunu görüştük. O gün bize kendi planlarını açtılar, projelerini falan da bize gösterdiler. İnşallah çok kısa zaman orada, 20 bin kişilik bir kapalı spor salonuna kavuşurlar. Basketbolun Türkiye’de her geçen gün daha fazla ilgi uyandırdığını görmemiz lazım."

Ankara’da da arena var, 12 bin kişilik spor salonu. Samsun’un da keza güzel bir spor salonu var. Tabii sadece salonlarla yetinmeyip, başarıya koşacak kulüplerin de oluşturulması lazım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.