Demokrat Parti lideri yaptığı paylaşımla gündem oldu: Uysal gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı apar topar sildi

Demokrat Parti lideri yaptığı paylaşımla gündem oldu: Uysal gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımı apar topar sildi

Dün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı paylaşımla alay konusu oldu.

6'lı masa üyeleri içerisinde yer alan Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, dün sosyal medya hesabı üzerinden ''Cumhur İttifakı'nın tek bir hedefi var; Erdoğan'ın iktidarını devam ettirmek" ifadelerini paylaştı.

Uysal'ın ifadeleri bir anda sosyal medyada alay konusuna dönüştü. Sosyal medya kullanıcılarından Gültekin Uysal'ın sözlerine tepkiler gecikmedi.

Kısa sürede binlerce yorum alan paylaşımı, gelen tepkiler üzerine Demokrat Parti lideri apar topar kaldırmak zorunda kaldı. 

Sosyal medya kullanıcılarının Gültekin Uysal'a verdiği tepkilerden birkaçı ise şu şekildeydi:

''Siyaseti derinlemesine bu kadar iyi okuyan bir başkasını daha görmedim. Sizi tebrik ederim.''

''Şu tespite bakar mısın?''

''Tüh! Gizli bilgiydi ama o''

'' Yok yok! İllaki gel hunharca alay et diyor''

HAKARET DOLU PAYLAŞIMI İLE GÜNDEM OLMUŞTU 
Şubat ayının başında sosyal medya hesabından Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a 'tecavüzlü' hakaret yağdıran Uysal sosyal meydanın gündemine oturmuştu.

"Şeref yoksunu Ümit Özdağ’a cevabımdır!" başlığı ile sosyal medya hesabından bir metin paylaşan Uysal, "Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftira atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" diyerek tepkileri toplamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.