Dikkat! Yarın bu illere kar geliyor

Dikkat! Yarın bu illere kar geliyor

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık 3 ila 6 derece azalıyor. Salı günü bazı kentlerde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, arasında İstanbul ve Ankara'nın bulunduğu birçok il için yağmur ve sağanak uyarısı yapıldı. Sıcaklıklarda 3 ila 6 derece düşüş olacak. Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklık 3 ila 6 derece azalıyor. Salı günü bazı kentlerde kar yağışı bekleniyor.

SICAKLIK AZALIYOR

Sıcaklıkların kuzey, iç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalması bekleniyor. Gece saatleri itibariyle sıcaklık düşüşü iç kesimlerde kendini hissettirecek.

DOĞU ANADOLU'YA KAR BEKLENİYOR

Doğu Anadolu Bölgesinde hava sıcaklığı 3 ila 6 derece arasında azalırken Salı günü kar yağışı bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu, Erzincan ilinin doğu kesimleri ile Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan ili ve çevreleri öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Erzurum ili ve güney kesimleri ile Erzincan’ın doğu kesimlerinde kısa süreli ve hafif olması bekleniyor.

Salı günü en düşük hava sıcaklığını gece saatlerinde sıfırın altında 6 dereceye düşmesi beklenilen Erzurum’da kar yağışı görüleceği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.