En İyi Catering Firmaları Denince Crc Kurumsal

En İyi Catering Firmaları Denince Crc Kurumsal

CRC kurumsal, Türkiye’nin 71 ilinde bulunan 500’ü aşkın müşterisi olan personel yemek sistemidir. İş yeri, okul, davet gibi kalabalık yerlerde ekonomik ve pratik yemekler için catering servislerinden yararlanabilirsiniz.

CRC kurumsal, Türkiye’nin 71 ilinde bulunan 500’ü aşkın müşterisi olan personel yemek sistemidir. İş yeri, okul, davet gibi kalabalık yerlerde ekonomik ve pratik yemekler için catering servislerinden yararlanabilirsiniz. Yemekler anlaşılan kurum ya da kişilerin istekleri doğrultusunda listelenir ve yemek firmaları tarafından hazırlanır. Hazırlanacak menü, kişi sayısı, kalori hesabı gibi unsurlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Anlaşılan saatte yiyecekler korunaklı bir şekilde paketlenerek araçlara yüklenir ve istenilen adrese teslimi sağlanır.

CRC Kurumsal Yemek Firması

Toplu yemek hizmeti hassasiyet gösterilmesi gereken bir alandır. Hazırlanan yemeklerin pişme durumu, kullanılan malzemeler ve hijyenik pişirme alanı gibi pek çok faktör tercih aşamasında değerlendirmeden geçmelidir. Güvenilir bir yemek firması ile çalışmak uzun vadede avantaj sağlar. İş yerlerine, hastanelere ve toplu davetlere verilen yemek siparişlerinin istenildiği gibi olması için özenli bir süreç izlenmesi gerekir. CRC Kurumsal tüm müşterilerine kaliteyi ve lezzeti bir arada sunuyor. Yerinde üretim hizmeti, personel yemek hizmeti, catering hizmeti, paket yemek hizmeti, okul yemeği, kafeterya ve kantin yemek hizmeti gibi geniş yelpazede hizmeti ile memnuniyeti sağlıyor. 2006 yılından bu yana kurduğu network üye sistemi aracılığı ile tüm Türkiye’ye yemek hizmeti vermektedir.

CRC Catering Hizmeti

2019 yılında başlayan Catering hizmeti günümüzde 130 binden fazla kişiye en iyi catering firmaları aracılığı ile hizmet sağlıyor. Neredeyse her sektörün çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ortak satın alma platformu ile en iyi catering hizmetlerini müşterilerine sunuyor. İstenilen sayıda yemeği belirtilen saatte yüksek kalite, yüksek hijyen ve yüksek lezzet avantajı ile kurumlara ve kişilere iletiyor.

Menüde salata, çorba, ara sıcak ve ana yemekler listelenerek günlük olarak pişirilir. Ayrı ayrı paketlenerek porsiyonlar halinde ya da büyük kaplarda taşıma araçlarına yüklenir. Tüm süreç büyük bir hassasiyet ile yürütülür. Taze sebze ve meyveler kullanılarak hazırlanan yemekler şık sunumlar ile teslim edilir. İstenilen miktarda yemeği istenilen yere teslim edilerek süreç tamamlanır. Yerinde pişirme hizmeti ise istenilen alanın mutfağında aşçıların istenen menüyü o alanda hazırlayıp sunması ile gerçekleştirilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.