Erdoğan Mustafa Koç'la yaptığı görüşmeyi anlattı

Erdoğan Mustafa Koç'la yaptığı görüşmeyi anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Koç'la ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan son görüşmelerini anlattı. Peki görüşmede neler konuşuldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ölümüyle Türkiye'de büyük bir üzüntüye neden olan Mustafa Koç'la yaptığı son görüşmeyi anlattı. Mustafa Koç'a kilolar ve alkol konusunda takıldığını aktaran Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:

GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULDU?

Değerli arkadaşlar kader planı işliyor. Bu yaşa falan bakmıyor. Ne biran ileri ne de geri. Birgün önce iki kardeş Ali ve Mustafa Bey bendeydiler. Akşama kadar oturduk, şakalaştık.
''ALKOLÜ AZALTIN MI'' DİYE TAKILDIM

Kilo verme sürecini konuştuk. Hatta latife yaptım, "Alkolü azalttın" mı diye sordum. Koç Grubu'nun atacağı ticari adımları konuştuk ve süreçle ilgili neler yapılabilir diye sohbet etmiştik. Altay projesini onlar geliştirmişti.

HABERİ GÖRÜDÜĞÜMDE ŞOK OLDUM!

Buna benzer birçok konuyu beraber değerlendirdik. Sabah televizyonda bu haberi gördüğümde şok oldum. Ali Bey'i aradım, kendisine başsağlığı diledim.

ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Son 12-13 yılda Koç Grubu içerisinde ciddi bir performans sergilemişti. Kendilerine rahmet temennisinden başka diyebileceğimiz bir şey yok.

CENAZE MERASİMİNE KATILACAĞIM

Pazar günü defnedilecek. Pazar günü biz de cenaze merasiminde bulunacağım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.