Erdoğan: Sizi de cezaevine tıkarız

Erdoğan: Sizi de cezaevine tıkarız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık hadisesinden sonra FETÖ ile bağlarını koparmayanlara çok net mesaj verdi: Sizi de cezaevine tıkarız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Konuşmasında Türkiye'deki FETÖmensuplarına seslenen Erdoğan, "15 Temmuz gecesi birileri eline silah almamış olabilir ama gücünü nerden altığı belliydi. Bizim vücudumuzu bunlardan temizlememiz lazım. 17-25 Aralık hadisesine kadar bu örgütün gerçek yüzünü görmeyenleri anlamak mümkündür. Ama bu tarihten itibaren örgütün içinde kalanlar tercihlerini yapmışlardır. Ve FETÖ hakkında bildiklerini anlatmayanlara sesleniyorum. Sizi nerede bulursak bulalım sizi de o ceza evlerine tıkarız.

MİLLETİN SIRTINDAKİ KAMBUR OLMAKTAN VAZGEÇİN

Boğaz Köprüsü'nde, Ankara'da, Genelkurmay'da, İBB'de milleti katledenlerden hiçbir farkları yok. Özel Harekat'ta 56 aslanımız şehit oldu. Zihnini ve gönlünü FETÖ'ye tapulayanların bu ülkede yeri yoktur. Bu milletin sırtındaki kambur olmaktan vazgeçin" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum