Erdoğan: Sözlerimin hedefi Bahçeli değildi

Erdoğan: Sözlerimin hedefi Bahçeli değildi

NATO zirvesinde Avrupa Birliği liderleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Brüksel dönüşü uçakta gazetecilerle sohbetinde özetle şu mesajları verdi:

NATO zirvesinde Avrupa Birliği liderleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Brüksel dönüşü uçakta gazetecilerle sohbetinde özetle şu mesajları verdi:

SÖZLERİMİN MUHATABI BAHÇELİ DEĞİLDİ
(MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanıtı) 
Şimdi burada tabii bir defa ciddi bir yanlış anlama var. Benim bu yolculuğa çıkarken yapmış olduğum basın toplantısındaki açıklamalarımın muhatabı Sayın Bahçeli değildi. Bana göre birileri Sayın Bahçeli'yi yanlış yönlendirdi, yanılttılar gibi geliyor. Çünkü ne benim ifadelerim içerisinde Bahçeli'nin adı geçiyor, ne de onunla ilgili orada en ufak bir ifade var. Tam aksine, ana muhalefetin başındaki zatın yanlışlarını pazara çıkaran bir cevap bu. Ona yönelik idi. Çünkü, şu anda ben partimin başındayım. Partimle ilgili herhalde bir cevap verme yetkim var. Bu konuda da, FETÖ'ye karşı bu denli kararlı bir duruş sergileyen, adeta savaş açmış birisi olarak, eğer partimizin içinde böyle birisi varsa, bunu bize tevsik (kanıtlamak) edin, biz bunu bir dakika partimizde tutmayız, göndeririz. Ama kalkıp partimizle alakalı olmayan, İstanbul Belediye Başkanı'nın damadıyla alakalı bir konu. Şimdi bir defa, onun partimizi siyasi temsil yetkisi var mı, yok. Öbür taraftan yargı onu denetimli serbestlikle bırakmış. Bu yargıyla alakalı bir konu. Onun üzerinden bir siyasi rant devşirme yoluna gitmek bizi üzer. Bu konuda da herhalde sessiz kalmamak gerekir.

Ama maalesef, bu denli bu tweet'lerin atılmış olması doğru değil. Kaldı ki ben öyle tweet işleriyle uğraşamam.

Hürriyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.