Fenerbahçe, Galatasaray'la 1-1 Berabere Kaldı

Fenerbahçe, Galatasaray'la 1-1 Berabere Kaldı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Diego ve Olcan'ın golleriyle 1-1 berabere sonuçlandı.

Tüm Türkiye'nin beklediği dev derbide gülen çıkmadı. Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı. 37. dakikada Diego Ribas, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı oyuna giren Olcan Adın'ın 83. dakikadaki golü skoru ilan etti. Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu'ndaki yenilmezlik serisi 16 yıla çıktı.

OFSAYT TARTIŞMALARI EŞLİĞİNDE GOL

GOL:Diego Ribas.... 37. dakikada Fenerbahçe, Diego'nun golüyle 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Gökhan Gönül'ün ceza sahasına ortasında Muslera, penaltı noktası yakınında uçarak topu uzaklaştırmak istedi. Cezayayı sağ içinde topu önünde bulan Diego, gelişine vurdu. Top ağlarla buluştu ve Fenerbahçe, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Gol öncesi van Persie'nin pozisyonunun ofsayt olduğu tartışmaları yaşandı.

OLCAN HAYALLERİ YIKTI

GOL: Olcan Adın... 83. dakikada Galatasaray Olcan Adın'la beraberliği yakaladı. Wesley Sneijder, cezasahası sol yan çizgisi yakınından arka direğe ortaladı. Olcan Adın, Ba ve De Souza arasından kafayı vurarak topu ağlarla buluşturdu ve maça 1-1'lik eşitliği getirdi.

Bu sonucun ardından iki takım da puanını 18'e çıkardı. Beşiktaş, Antalyaspor'u yenerse, siyah-beyazlıların ezeli rakipleri ile arasındaki puan farkı 4'e çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.