İki öğrenci öğretmeni zehirlemeye çalıştı

İki öğrenci öğretmeni zehirlemeye çalıştı

İngiltere'de 10 yaşındaki 2 çocuk öğretmenleri için ölüm listesi hazırladı.

İngiltere'de 10 yaşındaki iki öğrenci öğretmenlerinin kahvesine çamaşır suyu koyarak zehirlemeye çalıştı. Olay ilk başta bir şaka gibi gelse de aslında çok daha ciddi.

 

ÖĞRETMENİN BARDAĞINA KİMYASAL DÖKTÜLER
Çünkü yapılan hareketin öğretmeni öldürme amaçlı gerçekleştirildiği ve hazırlanan ölüm listesinde başka öğretmenler de olduğu belirtiliyor.Sun gazetesinin haberine göre olay İngiltere'nin Warwick kentinde gerçekleşti.39 yaşındaki Emma Place dersteyken tahtaya doğru dönünce iki öğrencisi kahvesinin içine çamaşır suyu benzeri bir kimyasal döktü.

ÖĞRENCİLERDEN BİRİ UYARDI
Öğretmen tam kahvesini içmek üzereyken başka bir öğrenci tarafından uyarıldı.Metal bardağın kapağını açan Place, kimyasal kokusunu fark etti.Olay sonrasında 10 yaşındaki öğrencilerin uzaklaştırma cezası aldığı belirtiliyor.Fakat öğrencilere adli bir ceza verilmedi.

KÜÇÜK BİR ÖĞRENCİ ÇETESİNE ÜYELER
Gazeteye konuşan bir veli iki öğrencinin küçük bir öğrenci çetesinin üyesi olduğunu söyledi.Kendisine 'mafya' adı veren bu grubun 6 öğretmenden oluşan 'ölüm listesi' hazırladığı belirtiliyor.Olay, İngiltere'de 61 yaşındaki bir öğretmenin sınıfta öğrencilerin gözü önünde bıçaklanmasından 24 saat geçmeden gerçekleşti.

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.