İsmail Koncuk, İYİ Parti'de Destek Vereceği İsmi Açıkladı!

İsmail Koncuk, İYİ Parti'de Destek Vereceği İsmi Açıkladı!

27. Dönem İYİ Parti Milletvekili İsmail Koncuk, 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan, İYİ Parti Olağanüstü Genel Kurulundaki genel başkanlık yarışında destek vereceği ismi açıkladı

İsmail Koncuk tarafından yapılan açıklama şöyle:

"27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan, İYİ Parti Olağanüstü Genel Kurulunda, Genel başkan adayı olan bütün dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kaç aday olursa olsun, bir arkadaşımız, delegelerimizin hür iradesi ile, İYİ Parti Genel Başkanı seçilecektir.

Kaybedenin olmayacağı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, şölen havasında bir Genel Kurul olmasını diliyorum.

27. Dönem Milletvekilliğim süresince, birlikte çalıştığımız, siyasi tecrübesi, yönetme ve temsil kabiliyetine yakinen şahit olduğum, siyaset, insan ilişkisi ekseninde bir faaliyet olarak değerlendirildiğinde, üst düzey insan ilişkisi kurabilme yeteneğini gözlemlediğim, kapısını ve gönlünü, tüm dava arkadaşlarına ve tüm insanlarımıza sonuna kadar açık tutacağına, kararlarında ortak aklı esas alacağına, emek veren üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız dışında, kimsenin güdümünde olmayacak, bir siyasi yapılanmayı başaracağına, Aziz Milletimizi, kucaklayıcı, kapsayıcı ve bütünlükçü bir yönetim anlayışını sergileyeceğine inandığım, dava arkadaşım, Sn @MDervisogluTR nu, Genel Başkanlık mücadelesinde destekliyor ve başarılı olmasını diliyorum. Sonuç ne olursa olsun, hayırlı, uğurlu olsun."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.