Kalitesi tescilli okul

Kalitesi tescilli okul

Kültür Koleji Eryaman Kampüsü, Türk Standartları Enstitüsüne (TSE) başvurarak, TSE-ISO-EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

Ankara-

Kültür Koleji Eryaman Kampüsü, Türk Standartları Enstitüsüne (TSE) başvurarak, TSE-ISO-EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı. 

Kültür Koleji'nden yapılan açıklama şöyle;

"Eryaman Kampüsü olarak yönetim sistemi ve eğitim kalitesinde çok büyük bir başarı elde etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra Avrupa standartlarına ulaşmayı hedeflemekteyiz. Bu belge ile kalitenin bir ekip işi olduğunu ispatlamış olduk."

“Uluslararası yönetim sistemi belgesi olarak tanımlanan TSE-ISO-EN 9001:2008 Kalite Yönetim Sisteminin belgelendirme sürecinde, kalite yönetim sistem prensiplerinin belirledikleri standartlarla bütünleştirilmesi, kurumun kendisine hedefler koyarak sürekli kendisini iyileştirmesinin incelendiği gibi yeterli eğitim araç, gereç ve donanımına sahip olması gibi şartlar da aranıyor. İnceleme sonucu düzenlenen raporda, okulumuzun kalite politikasının iş ve hizmet amacına uygun olarak belirlendiği, üst yönetimin çok etkili bir liderlik sergilediği anlaşıldı. Bundan dolayı kalite belgesi almaya hak kazandık. Kültür Koleji olarak 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde açılmış olmamıza rağmen kısa sürede çok büyük bir başarı elde etmenin haklı gururunu yaşıyor ve elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok mutluyuz.”

00-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.