Kamu-Sen Akademi Hayata Geçti

Kamu-Sen Akademi Hayata Geçti

Türkiye Kamu-Sen, üyelerinin tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için hazırladığı www.kamusenakademi.org projesini hayata geçirdi.

Sitede örgün ve uzaktan olarak çeşitli sertifika programları ile birlikte İşletme (uzaktan), İş Sağlığı ve Güvenliği, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik gibi yüksek lisans programları ve Eğitim Yönetimi, Sağlık Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Psikoloji gibi çeşitli doktora programları tanıtılarak, üyelerin kariyer planlarında yeni hedefler belirlemelerine ve bu hedeflere kolayca ulaşmalarını sağlamaları amaçlanmakta.

Özellikle kamu çalışanlarının çeşitli getiriler elde etmelerinin yolunu açan “lisans tamamlama” ve “tezsizden tezliye geçiş” sağlayan yüksek lisans programlarının çok rağbet göreceğini belirten Başkan İsmail KONCUK, değişen ve zorlaşan şartların özelde ve kamuda her branşta rekabeti artırdığını; artan rekabetin farklılaşmayı da mecbur hale getirdiğini; www.kamusenakademi.org projesiyle, üyelerine en geniş kapsamlı ve en özel çözümleri sunmakta Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek fayda ürettiklerini dile getirdi.

Koncuk, bu alanda temel ihtiyaçları gidermek için İstanbul European Enstitute ile yaptıkları iş birliğinin Türkiye Kamu-Sen ve üye sendikalar tarafından heyecanla karşılandığını, somut fayda üreten çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

www.kamusenakademi.org ile üyelere çeşitli alanlarda ve seviyelerde eğitim-öğretim hizmetleri sunulmaktadır. Bu kapsamda çeşitli eğitim kurumları ve üniversitelerle görüşmeler sürmekte, yeni anlaşmalar yapılmaktadır. Güncel bilgileri www.kamusenakademi.org sitesinden alabilirsiniz.

Ülkemizin köklü üniversitelerinde İstanbul IŞIK ÜNİVERSİTESİ ile başlanan ve geçen yıl üyelerimiz tarafından yoğun talep gören Yüksek Lisans programları için yeni dönem kayıtları başladı.

Tezsiz olan İşletme (uzaktan), İş Sağlığı ve Güvenliği (örgün), Muhasebe ve Denetim (örgün) bölümleri için öğrenci alımına başlanmış olup, programlar 1,5 yıl kadar askerlik tecili de sağlamaktadır.

Alınacak “Yüksek Lisans” diploması sayesinde maaş artışından, kadro değişimine kadar çeşitli avantajlar elde edilirken “tezli” programlara ve oradan da “doktora” seviyesine giden bir yol da açılmış olacak.

Üyelerimiz, kurumsal fiyatlardan faydalanarak şu bölümlere kayıt yaptırabileceklerdir:

İşletme (Uzaktan yürütülür)

6000 TL (10 taksit)

Peşin ödemede %5 indirim.

İş Sağlığı ve Güvenliği (Örgün olarak İstanbul Maslak veya Kadıköy’de)

6500 TL (10 taksit)

Peşin ödemede %5 indirim.

Muhasebe ve Denetim (Örgün olarak İstanbul Maslak veya Kadıköy’de)

8000 TL (10 taksit)

Peşin ödemede %5 indirim)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.