Kamu-Sen'den Engelliler için Örnek Hizmet

Kamu-Sen'den Engelliler için Örnek Hizmet

Türkiye Kamu-Sen engelli üyeleri ve ziyaretçileri için bir hizmete daha imza attı. Konfederasyon genel merkezinde engelli ziyaretçi ve üyelerimiz için yapılan asansör taşıma sistemi hizmete girdi.

Türkiye Kamu-Sen engelli üyeleri ve ziyaretçileri için bir hizmete daha imza attı. 

Konfederasyon genel merkezinde engelli ziyaretçi ve  üyelerimiz için  yapılan asansör taşıma sistemi hizmete girdi. 

Bu sayede yürümekte sıkıntı yaşayan, geçirdiği rahatsızlıktan kaynaklı merdiven kullanamayan üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz, teknik nedenlerden dolayı asansörün ulaşamadığı yemekhane, mescid, toplantı ve eğitim salonları kısımlarına rahatça ulaşım sağlayabilecekler.
 
KONCUK: BU HİZMETİMİZ TÜM KAMU KURUMLARINA ÖRNEK OLSUN
 
Genel Başkan İsmail Koncuk, “Engelli vatandaşlarımızın tüm haklarını her platformda savunuyor ve dile getiriyoruz. Konfederasyonumuzda engelli kardeşlerimizin her şekilde rahat edebilmesi için her türlü tedbiri de almaya devam ediyoruz. 

Umudumuz bu hizmetimizin kamu kurum ve kuruluşlarına da örnek olması ve gerek engelli kamu çalışanlarımızın, gerekse engelli vatandaşlarımızın kamuda rahat hareket etme ve çalışma imkanının sağlanmasına vesile olmasıdır. 

Türkiye Kamu-Sen örnek teşkil edecek bir yatırıma daha imza atmıştır. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.