Kayseri Eğitimi Atamalarla Değil, Projelerle Gündeme Gelmeli

Kayseri Eğitimi Atamalarla Değil, Projelerle Gündeme Gelmeli

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan son günlerde Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan son günlerde Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın Kalkan, eğitimin çok ciddi bir iş olduğunu, milletimizin ve devletimizin geleceği olan çocuklarımızın ana sınıfından lise son sınıfa kadar okullara ve eğitimcilere teslim edildiklerini hatırlattı. Aydın Kalkan, çocuklarımızın güncel ve konjoktürel tartışmalara heba edilmemesi gerektiğini, eğitimi planlama ve yönetme konumunda olan bürokratların bu ciddiyetin farkında olmaları gerektiğini anlattı.

Memur Sen Kayseri İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, Kayseri'nin eğitim alanında Türkiye sıralamasında önemli bir noktaya geldiğini belirterek, bu başarıda tecrübe, birikim ve istişare mekanizmasının önemli payı olduğunu anlattı.

Aydın Kalkan,Kayseri büyük bir şehirdir  ve bu şehirde sorumluluk alanların bu büyüklüğün farkında olmaları  gerekir, basit hesapların ve dar çevrelerinin etkisinde kalmadan tüm şehrin temsil edecek yeterliliği göstermeleri tüm kamuoyunca  beklenmektedir, ifadelerini kullandı.

Aydın Kalkan, Kayseri projeler şehri olmalıdır, okul müdürleri görevlerinden alınacak söylemleriyle belirsizliğe itilmemelidir. Biz Kayseri milli eğitimini  planlayanlardan eğitim liderlerine  negatif etki etmemelerini öneriyor  mümkünse sahadaki eğitimcilere destek olmalarını bekliyoruz, devlette devamlılık esastır ve kimse işgal ettiği koltuğu milletin menfaatlerinin dışında kullanmamalıdır, dedi

Aydın Kalkan, beklentimiz, huzursuzluğun daha fazla tırmandırılmaması ve tüm eğitimcilerin baskı altında kalmadan işlerini rahatça yapacakları ortamın hazırlanmasıdır, biz  Kayseri eğitiminde elde edilen başarının devam etmesi için tüm gayretimizle elimizden geleni yapacağız ve millet namına yapılacak tüm  projelere destek olmaya devam edeceğiz dedi.

Aydın Kalkan, 9200 üyesiyle Kayseri'nin en büyük sivil toplum örgütü olan Eğitim Bir Sen'in Kayseri eğitiminde bir rakip olmadığını bir paydaş olarak çalışanlarımıza güç, moral ve destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum