Kırmızı kodla aranan öğretmen! Bodrum’da yakalandı...

Kırmızı kodla aranan öğretmen! Bodrum’da yakalandı...

Kırmızı kodla aranan Milas örgüt sorumlusu Bylock kullanıcısı Mahmut D. Bodrum'da yakalandı.

Muğla’nın Milas ilçesi örgüt imamı, kırmızı renk kodlu Bylock kullanıcısı firari öğretmen Bodrum İlçe Jandarma ekiplerince Güvercinlik Mahallesi’nde ele geçirildi. 

Milas’ta öğretmenlik yaparken FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edilen ve daha sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan Mahmut D. isimli şüphelinin Güvercinlik Mahallesi’ndeki kayınpederinin evinde saklanabileceği ihbarını alan Jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Güvercinlik Mahallesi Prenses Sokaktaki evin çevresinde sivil ekiplerle bir süre izleme yapan Jandarma ekipleri eşkale uygun şüpheliyi tespit ettikleri anda operasyon için düğmeye bastılar. 43 yaşındaki FETÖ imamı Milas Sulh Ceza Hakimliğince "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak "suçundan arandığı ayrıca Milas İlçesi örgüt İmamı olduğu, kırmızı renk kodlu Bylock Kullanıcısı olduğu ve uzun zamandır firarda olduğu tespit edildi.

FETÖ’cü öğretmenin işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

KAYNAK İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.