Koncuk: Kavurmacılar Dışarıda, Masumlar İçeride...Fetö İle Mücadele Bu Mudur?

Koncuk: Kavurmacılar Dışarıda, Masumlar İçeride...Fetö İle Mücadele Bu Mudur?

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, FETÖ ile mücadele meselesinin iyice sulandırıldığına dikkati çekerek, "FETÖ'yle mücadele edelim derken, alakasız binlerce masum insanın da açığa alınması veya ihracı artık kamu vicdanını rahatsız etmektedir"

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, FETÖ ile mücadele meselesinin iyice sulandırıldığına dikkati çekerek, "FETÖ'yle mücadele edelim derken, alakasız binlerce masum insanın da açığa alınması veya ihracı artık kamu vicdanını rahatsız etmektedir" dedi.

Türkiye'nin bu hukuk dışı görüntüden bir an önce çıkması gerektiğine vurgu yapan Genel Başkan İsmail Koncuk, "Şu Mübarek Ramazan ayı da vesile kılınarak, yeni sayfa açılmalı, hukuk devleti olduğumuz artık hatırlanmalıdır.Aksi çözümsüzlüktür, acıdır" dedi.

Genel Başkan Koncuk değerlendirmesinde;

"FETÖ'yle mücadele konusu iyice sulandırıldı.En son Sözcü gazetesinin,daha önce milliyetçi, vatansever kişilerin suçlanması kabak tadı verdi.

FETÖ'yle mücadele edelim derken, alakasız binlerce masum insanın da açığa alınması veya ihracı artık kamu vicdanını rahatsız etmektedir.

Hükümet, bu haksızlıklar sebebiyle,15 Temmuz'daki haklılığını kaybetmektedir. FETÖ'yle mücadele masumların canını yakan boyut kazanmıştır.

Türkiye, FETÖ'yle mücadele adı altında yaşanan, masumların canını yakan, bu hukuk dışı görüntüden hızla çıkmalı, normalleşme sağlanmalıdır.

FETÖ'le mücadele elbette yapılmalı, ancak keyfilikten çıkılarak hukukun gerekleri uygulanmalı,anlamsız kriterlerden derhal vaz geçilmelidir.

Yoldan geçerken selam verenin FETÖCÜ sayıldığı,banka hesabı, sendika üyeliği vb.kriterler olduğu sürece bu fasit daireden çıkış imkansızdır.

Şu Mübarek Ramazan ayı da vesile kılınarak, yeni sayfa açılmalı, hukuk devleti olduğumuz artık hatırlanmalıdır.Aksi çözümsüzlüktür, acıdır.

Dün FETÖCÜLÜĞÜ tescilli olan bazı isimlerin bugün, FETÖ'yle mücadele konusunda ahkam kesmesine de dikkat edilmelidir.Kirli isimlere dikkat!

Kavurmacılar vb isimler bir şekilde ellerini kollarını sallayıp gezerken olan garibanlara, masumlara olmaktadır.FETÖ'yle mücadele bu mudur?" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum