Koncuk'tan Rektör Atamaları Yorumu: Verin Kepçeyi De, Biraz Da Biz Ölelim

Koncuk'tan Rektör Atamaları Yorumu: Verin Kepçeyi De, Biraz Da Biz Ölelim

Sosyal medya hesabından gündemdeki rektör atamaları konusunda önemli açıklamalar yapan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Bugünlerde üniversitelere rektör atamaları var, atananlara baktığımızda bizim camiadan bir tek Allah

Sosyal medya hesabından gündemdeki  rektör atamaları konusunda önemli açıklamalar yapan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Bugünlerde üniversitelere rektör atamaları var, atananlara baktığımızda bizim camiadan bir tek Allah kulu yok” dedi. 

Genel Başkan Koncuk rektör atamaları konusunda şunları kaydetti: “Bugünlerde, birlik, beraberlik, liyakat kelimeleri çok kullanılır oldu. Bakın bir fıkra anlatayım.

"Bir arkadaşı Nasrettin Hoca'yı evine yemeğe davet etmiş.

Hoca davete icabet etmiş. Yemekte ortaya tatlı mı tatlı kocaman bir tas hoşaf konmuş. Nasrettin Hoca'ya küçük bir kaşık vermişler, Hoca başlamış hoşafı içmeye. Ev sahibi ise kepçeyi hoşafa daldırıp daldırıp içiyormuş. Bir yandan da, ah öldüm of öldüm diyormuş. Bir böyle beş böyle derken hoca dayanamamış.- yahu arkadaş demiş. Şu kepçeyi ver de biraz da ben öleyim."

Bugünlerde üniversitelere rektör atamaları var, atananlara baktığımızda bizim camiadan bir tek Allah kulu yok, Gazi Üniversitesinde ilk üçe giren insanlar bizim dostlarımızdı ama 5. sıradaki kişi atandı, benzeri durum Erzurum  Atatürk Üniversitesinde  de yaşandı. Geçmişte görevden alınan okul müdürlerimiz, diğer bakanlık ve kurumlardaki arkadaşlarımız bir türlü göreve, yargı kararlarına rağmen geri döndürülmedi.

Birlik, beraberlik, liyakat bunlar çok güzel kavramlar ancak sözde kalmamak şartıyla anlamlıdırlar. Hadi şimdi söylemeyelim mi, "VERİN KEPÇEYİ DE, BİRAZ DA BİZ ÖLELİM."

Eski hastalıklar depreşmesin, inşallah.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum