Kültür Eğitim Kurumları Giriş Sınavı’na Ankara’da Yoğun İlgi

Kültür Eğitim Kurumları Giriş Sınavı’na Ankara’da Yoğun İlgi

Türkiye genelinde Kültür Eğitim Kurumları’nın gerçekleştirdiği Kültür Giriş Sınavı’na Ankara’da öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Hafta sonu gerçekleşen sınava Ankara’da 8 binden fazla öğrenci katıldı.

Kültür Eğitim Kurumları’nın organize ettiği Kültür Giriş Sınavı’na (KGS) Ankara’da öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Türkiye’de geçen hafta sonu eş zamanlı olarak gerçekleştirilen sınavlara Ankara’dan 8 binden fazla öğrenci katıldı. Katılım sağlayan öğrenciler sınav sonuçlarına göre okullardan burs kazanma imkânına sahip olacak.

kultur-giris-sinavi-(1).jpg

YÜZDE 100’E KADAR BURS İMKÂNI

Kültür Giriş Sınavına ilkokul düzeyinde 2’inci, 3’üncü, 4’üncü sınıf öğrencileri, ortaokul düzeyinde 5’inci, 6’ıncı, 7’inci sınıf öğrencileri ve ortaöğretim(lise) düzeyinde 9’uncu 10’uncu, 11’inci ve 12’inci sınıf öğrencileri katıldı. İlkokul ve ortaokul düzeyinde yaklaşık 7 bin 500 kişi sınava katılırken ortaöğretim seviyesinde bine yakın öğrenci burs almak için yarıştı. Ankara’da Kültür Eğitim Kurumları’na ait 8 okulda ve Ankara Atatürk Lisesi’nde sınav heyecanı yaşayan öğrenciler sınav sonucuna göre yüzde 100’e kadar burs kazanma imkânı sahip. Öğrenciler, sınav sonuçlarını 23 Şubat Perşembe günü sınava girdikleri okullara uğrayarak veya www.kulturegitim.com.tr adresinden öğrenebilecek.  

kultur-giris-sinavi-(5).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.