Mardin'de okullar tatil edildi

Mardin'de okullar tatil edildi

Mardin'in Derik İlçesi'nde akşam saatlerinde beyaz renkli bir sokak köpeği, önüne çıkan küçük-büyük, kadın-erkek, toplam 19 kişiyi ısırdı.

Derik İlçesi'nde bugün akşam saatlerinde beyaz renkli bir sokak köpeği, önüne çıkan küçük-büyük, kadın-erkek toplam 19 kişiyi ısırdı. Belediye ekipleri, kuduz olduğu söylentileri üzerine ilçede paniğe neden olan köpeğin bulunması için çalışma başlattı. Bu arada ilçede tedbir amaçlı yarın ilk, orta ve lise ile dengi okullarda eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Derik İlçe merkezindeki Cevizpınar ve Bahçelievler Mahalleleri'nde saat 17.00 sularında, beyaz renkli bir sokak köpeği i3 yaşındaki Muhammed Mustafa Erdoğan'ı ısırdı. Sokak köpeğinin küçük çocuğu ısırarak parçaladığı yönündeki söylentilerin yayılması, ilçe merkezinde paniğe yolaçtı. Köpeğinin ardından Şükriye Abak (27), Veysi Abukan (62), Meryem Aktaş (8), Fevziye Kapar (36), Zuhal Alas (18), Cahide Çeviren (68), Recep Çeviren (5), Recep Alacabek (9), Safura Abdan (6), Bedia Ablak (5 ), Berçem Görünen (15), Sultan Mercen (36), Süreyya Tanrısever (61), Ömer Ateş (3), Hatun Aktaş (73), Osman Çakı (8), Sakine Önen (33) ve Davut Palamut (78) olmak üzere toplam 19 kişiyi ısırdı.

Sokak köpeği tarafından ısırılan 19 kişi, Derik Devlet Hastanesi'ne gelerek gerekli pansumanları ve iğneleri yaptırdı.

http://www.haber7.com/3sayfa/haber/1035768-mardinde-sokak-kopegi-dehset-sacti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.