MEB'den Açıköğretim Ders Kitapları Yazısı

MEB'den Açıköğretim Ders Kitapları Yazısı

2016-2017 I. ve II. dönem sınavları için Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu kitap ihtiyaç modülü 09 - 25 Mayıs 2016 tarihleri arasında açık olacaktır.

MEB'den Açıköğretim Ders Kitapları Yazısı:

2016-2017 I. ve II. dönem sınavları için Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu kitap ihtiyaç modülü 09 - 25 Mayıs 2016 tarihleri arasında açık olacaktır. Halk eğitimi merkezlerinin tamamı belirtilen tarihler içinde kitap ihtiyaçlarını sisteme girmeleri, kitap ihtiyacı olmaması durumunda ise mutlaka sisteme giriş yaparak ihtiyaçlarını “0” yazıp kaydetmeleri gereklidir. Kitapların 2016 Ekim ayı içerisinde depolara indirilmesi planlanmaktadır.

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2016-2017 öğretim yılı I. dönem sınavlarından geçerli olmak üzere Kimya 7, Kimya 8; Fizik 7, Fizik 8; Biyoloji 7, Biyoloji 8; Matematik 7, Matematik 8 ders kitapları değişmiştir.

Ayrıca program değişikliğinden dolayı Dil ve Anlatım 1, Dil ve anlatım 2, Türk Edebiyatı 1, Türk Edebiyatı 2 derslerinin yerine Türk Dili ve Edebiyatı 1 ve Türk Dili ve Edebiyatı 2 dersi getirilmiştir. Bu yüzden Türk Dili ve Edebiyatı 1 ve Türk Dili ve Edebiyatı 2 dersi için bir yıllık yeni kitap talebinde bulunulması gerekmektedir. Halk eğitim merkezlerinin ihtiyaç belirtirken bu ders kitaplarının değiştiğini göz önünde bulundurmaları ve ihtiyaçlarını buna uygun olarak bildirmeleri önemlidir.

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi’ne ait; Kimya 1, Kimya 2, Kimya 3, Kimya 4, Kimya 5, Kimya 6, Kimya 7, Kimya 8, Fizik 1, Fizik 2, Fizik 3, Fizik 4, Fizik 5, Fizik 6, Fizik 7, Fizik 8; Biyoloji 3, Biyoloji 4, Biyoloji 5, Biyoloji 6, Biyoloji 7, Biyoloji 8, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4, Matematik 5, Matematik 6, Matematik 7, Matematik 8, Akaid ve Kelam 1, Akaid ve Kelam 2, Türk Dili ve Edebiyatı 1, Türk Dili ve Edebiyatı 2 ve Açık Öğretim Ortaokul 5. Sınıf ders kitaplarının ihtiyaçları yıllık olarak belirtilmelidir.

Kitap ihtiyaç bildirimlerinin ve muayene kabul işlemlerinin elektronik ortamda halk eğitim merkezlerince yapılması zorunludur. Bu işlemlerin zamanında yapılmaması, ihmal edilmesi ve öğrencilere yanlış kitap verilmesi sebebiyle oluşabilecek hak kayıplarından yasal olarak ilgili halk eğitim merkezi sorumludur.

Bu iş ve işlemlerin halk eğitim merkezlerince gerçekleştirilmesinin sağlanması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Mehmet Zeki BAŞYEMENİCİ

Bakan a.

Daire Başkanı

29042016-04802834-(copy).jpg

www.turkiyeegitim.com/ özel haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.