Merkez Kadın Komisyonundan Türk Eğitim-Sen Ankara 8 No’lu Şubeye Ziyaret!

Merkez Kadın Komisyonundan Türk Eğitim-Sen Ankara 8 No’lu Şubeye Ziyaret!

Türk Eğitim Sen Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörlüğü 22.12.2023 tarihinde Ankara 8 No'lu Şubeye bağlı Çubuk İlçe Temsilciliğimizde üyelerimiz ile bir araya geldi.

Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörümüz Serap Gül’e Ankara Şubeleri Kadın Komisyonları Başkanları Mukadder Nazan Gülcüler, Kadriye Yazar, Serpil Akçay, Aysel Ulusoy eşlik ederken Ankara 8 Nolu Şube Başkanı Çoşkun Kaya ve Kadın Komisyonu Başkanı Dilşad Karakoç da hazır bulundu.

Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörü Serap Gül ve beraberindekiler ilk olarak Süleyman Şah İlköğretim ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerin güncel sorun ve beklentilerini dinlediler.

Ayrıca heyet Çubuk’un yaklaşık 20 köyünden taşımalı olarak gelen öğrencilerin hazırladığı müzik konserine katıldılar. Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörü Serap Gül misafirperverliklerinden dolayı okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Merkez Kadın Komisyonu Genel Koordinatörlüğü daha sonra Çubuk Fidanlar Anaokulu’nu ziyaret etti.

Okul Müdürü ve aynı zamanda Ankara 8 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı olan Dilşad Karakoç yeni dizayn ettikleri sınıfları, atölye çalışmalarını gezdirerek okul ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gül, Fidanlar Anaokulu Müdürü Dilşad Karakoç’a, öğretmenlere ve personellerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Merkez Kadın Komisyonu son olarak Ankara 8 Nolu Şube’yi ziyaret ederek Şube Başkanı Çoşkun Kaya ve yönetimi ile bir araya geldi. Çoşkun Kaya yaptıkları sendikal faaliyetler hakkında bilgi vererek, kadın komisyonları başkanlarına şube ziyaretleri için teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.