Mezarlık fiyatları güncellendi! En ucuz mezar yeri fiyatı bakın kaç lira oldu

Mezarlık fiyatları güncellendi! En ucuz mezar yeri fiyatı bakın kaç lira oldu

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından gerçekleştirilen toplantıda 2023 Yılı Ücret Tarife Teklifleri görüşüldü.

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından gerçekleştirilen toplantıda 2023 Yılı Ücret Tarife Teklifleri görüşüldü. Görüşme kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri de ele alındı ve şehirde boş mezar yeri fiyatları bulunduğu gruba göre 2 bin 900 lira ile 45 bin 260 lira arasında olması yönünde karar çıktı.

Aralık ayı toplantısını gereçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2023 Yılı Ücret Tarife Teklifleri ile ilgili konuyu ele aldı. Sözkonusu toplantıdan 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatlarına ilişkin tarifelerde belli oldu.

Oy birliğiyle kabul edilen tarifeye göre gasilhane, tahta tabut, cenaze tabut örtüsü, cenaze defin işlemleri ve İstanbul dışına nakil gibi hizmetler ücretsiz olmaya devam ederken mezarlık fiyatlarına güncelleme geldi. Gelen güncelleme ile mezar fiyatları bulunduğu gruba göre 2 bin 900 lira ile 45 bin 260 lira arasında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.