MHP Lideri Bahçeli'den 'maaşlara zam' açıklaması

MHP Lideri Bahçeli'den 'maaşlara zam' açıklaması

MHP lideri Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, asgari ücretle geçinen insanların, emeklilerin, memurların ve toplumun her kesiminin döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayabilecekleri ücret ve maaş seviyelerin

MHP lideri Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, asgari ücretle geçinen insanların, emeklilerin, memurların ve toplumun her kesiminin döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayabilecekleri ücret ve maaş seviyelerine çıkarılmalarını desteklediğini ifade etti.

Bahçeli ayrıca Türkiye'nin siyasi kriz yıllarını geride bıraktığını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin güçlenerek iki seçimden de çıktığını belirtti. Zalimlere hizmet edenleri eleştiren Bahçeli, Türk milliyetçiliğinin entelektüel sermayesini talan edenlerin başarılı olamayacağını vurguladı.

Konuşmasında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu uyardığını ve CHP üzerinden milletvekilleri kaptıranların CHP'yi terk ettiğini söyleyen Bahçeli, CHP'li belediye başkanlarının görevlerini yerine getirmediğini örnek gösterdi. Ayrıca, Cumhuriyet'in 100. yıldönümünde 100 maddelik anayasa teklifi hazırladıklarını ve Türkiye'yi güçlü bir idari yapıyla inşa etmenin mümkün olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.