Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Skandal Kitaplar!

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Skandal Kitaplar!

Böylesi ne duyuldu ne de görüldü... Dağıtılan kitaplara bakar mısınız?

Skandal kitapların okullara dağıtımını yapan kurumKeşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü! Kendisi bir eğitim kurumu ama ne yazık ki hem öğrencileri hem de öğretmenleri dağıttıkları kitaplarla yerden yere vurmuşlar.

Bu tam bir Skandal!

Kitaplar İstanbul Büyükşehir Belediyesi logosuyla basılmış. İşin daha da vahim tarafı bu kitaplar Okul-Aile Birliklerinden para alınarak okullara teslim edilmiş. Zaten kıt kanat geçinen okul aile birliklerinden bu şekilde, hem de öğrenci ve öğretmene hakaret eden bu kitaplar için para alınması ne kadar doğrudur?

Konu ile ilgili Eğitim-iş Keşan Şube Başkanı Erol Yazla yaptığı açıklamada"Kitapların okul aile birliklerinden para alınarak teslim edildiğine dair bize de ulaşan bilgiler var ancak henüz kitapları ve içeriğini görmedim. Sadece kapak resimlerine baktığımızda bile öğrenci ve öğretmenlerimize hakaret unsuru barındıran kitapların hangi amaçla ve ne şekilde okullarımıza gönderildiğini öğrenip konuyla ilgili kapsamlı bir açıklama yapacağız. Eğitim-iş olarak olayın takipçisi olacağımızı Keşan kamuoyunun bilmesini isteriz" dedi.  

Bu kitapları dağıtmaktaki amaçları ne olabilir ki! Üstelik gelen ironi dolu mesajlardan anladığımız Velilerin bu işe çok kızdığı(!) Öğrencisi eşek, öğretmeni öküz olan eğitim sisteminin diğer tarafı yani velilerin ne olduğu belli değil!

Keşan Kaymakamlığı'nın öğretmeni ve öğrenciyi aşağılayan bu kitapların Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından neden ve ne şekilde dağıtıldığını inceleyip gerekli açıklamayı kamuoyuyla paylaşmasını diliyoruz.

keşan ilçe milli eğitim müdürlüğü skandal kitaplar

keşan ilçe mem skandal kitap dağıtımı

Kamugundemi.com / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum