Milli Eğitim Şube Müdürü İYİ Parti'den Aday Olacak

Milli Eğitim Şube Müdürü İYİ Parti'den Aday Olacak

Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Hatice Şap görevinden istifa etti. Şap'ın Ankara 1. Bölgeden İYİ Parti milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığına müracaat edeceği öğrenildi.

Gölbaşı'nda uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Hatice Şap, yer değiştirme kapsamında Kırıkkale İl Milli eğitim Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

Şap, Ankara 1. Bölgeden İYİ Parti milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığına müracaat edeceği öğrenildi.

Hatice ŞAP KİMDİR?

Rize'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize'de tamamladı. Lisans Eğitimini İşletme alanında, Yüksek Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi ve Politikaları Ana Bilim Dalı, Eğitim Yönetimi ve Teftiş Doktora Programına devam etti. Eğitim işkolunun çeşitli kademelerinde görev aldı. 2001 yılında Şube Müdürü olarak Gölbaş'na atandı. Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünde Mart 2010- Ağustos 2012 tarihleri arısında görev yaptı. 2014 yılında Bölge hizmetine bağlı yer değiştirme kapsamında Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine istek dışı atandı. Mahkeme kararıyla Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevine geri döndü, 2016 tarihinde tekrar bölge hizmetine bağlı yer değiştirme kapsamında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atandı ve bu görevine 29.08.2016 tarihinde başladı, halen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.