Müdür Mülakatı Şok Torpil Listesi WhatsApp'da

Müdür Mülakatı Şok Torpil Listesi WhatsApp'da

Başkasına gidecek liste yanlışlıkla WhatsApp daki müdürler grubuna gönderilince torpil listesi ortaya çıktı.

Başkasına gidecek liste yanlışlıkla WhatsApp daki müdürler grubuna gönderilince torpil listesi ortaya çıktı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Muğla'nın Seydikemer ilçesinde hazırlandığı ifade edilen şok torpil listesini açıkladı.

Liste yanlışlıkla WhatsApp'daki müdürler grubuna gönderilince ortaya çıktı. Liste incelendiğinde, bazı isimlerin yanına 100 üzerinden değerlendirme yapılarak bazı notlar verildiği görülmekte.  

Önümüzdeki hafta ülke genelinde yapılması planlanan Okul Müdürleri Mülakatları öncesinde ortaya çıkan bu liste eğitim camiası tarafından tepkiyle karşılandı.

İşte Genel Başkan Koncuk tarafından yapılan o açıklama:

"Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir torpil listesi daha. Allah şaşırtıyor, başkasına gidecek liste yanlışlıkla WhatsApp daki müdürler grubuna gönderilince torpil listesi ortaya çıktı. Kimin gönderdiği bizim bilgimizde. Gönderilerin WhatsApp çıktısı da bizde, gönderen bir şube müdürü. Daha önce de Muğla'da benzeri bir durum yaşanmış, il müdürü görevden alınmıştı.

İşin peşini bırakmayacağız. Görevi kötüye kullanmak vb suçlardan dava açılmasını sağlayacak ve ayrıca idari soruşturma açtıracağız.Yazıklar olsun, bu dünyada bu yaptıklarının hesabını soracağız, ahirette de, Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah."

İşte o liste:

Müdür Mülakatında Şok Torpil Listesi WhatsApp'da

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum