Müezzinoğlu: Mağdur olan 462 kişi görevine iade edildi

Müezzinoğlu: Mağdur olan 462 kişi görevine iade edildi

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bir mağduriyet söylemidir gidiyor. Birileri FETÖ'nün sözcülüğünü yapıyor.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bir mağduriyet söylemidir gidiyor. Birileri FETÖ'nün sözcülüğünü yapıyor. Kendi bakanlığımda memuriyetten çıkarılan 785 kişiden görevine iade edilen 462 kişi var. 247 kişi de inceleme safhasında" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği 42 danışma toplantısına katılan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "AK Parti, milletin vicdanını en üstte tutar. Çünkü AK Parti, milletin vicdanın süzülerek gelen yapısıdır. Bizim 240'ın üzerinde şehidimiz var. 2 bin 100'ün üzerinde gazimiz var. Hainlerin 80 milyon insana yaşattığı karanlık bir gece var. Gerçek mağdurların başımızın üstünde yeri var. Nasıl bir şehidimiz vatan için bedel ödediyse, nasıl gazimiz vatan için bedel ödediyse, nasıl vatandaşlarımız demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için sokaklara çıktıysa, burada da gerçekten mağdur olanlar, 2 ay vatan için mağduriyet yaşasın. Mağdurum diye feryat etmesin. Bugün bir şehit annesi feryat ediyor mu? Masum ve mağdurum diyenlere kapımız açık. Bu anlamda bütün değerlendirmeleri yapıyoruz. Kamuoyu algısı oluşturmak FETÖ'nün sözcülüğü ve maşalığıdır" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.